EINES

CÀLCUL D'IBAN I CERCA DE CODI BIC/SWIFT

Aquí pots calcular l'IBAN, el número d'identificació internacional per als comptes bancaris, i troba el codi BIC-SWIFT d'Unicaja Banco i de les diferents entitats financeres de tot el món. 

ENVIAMENT DE DOCUMENTACIÓ

Llei de prevenció de blanqueig de capitals: Informa't aquí de la documentació que cal facilitar per evitar el bloqueig de determinats tipus d'operacions en els teus comptes. Envia el teu DNI i altres documents requerits.

SIMULADOR DE PLANS DE PENSIONS

Informa't dels avantatges fiscals que tenen els plans de pensions i beneficia't d'un estalvi important en la teva declaració de la renda.

CANVI DE DIVISES

Unicaja Banco t'ofereix les cotitzacions actualitzades de les monedes estrangeres.

PAGAMENT DE REBUTS

Consulta i paga els teus rebuts i impostos en línia.

UNICAJA BROKER

Una eina d'informació que et facilitarà la presa de decisions per a les teves inversions.

Què és PSD2

PSD2 es una regulación europea sobre los servicios de pagos. Esta normativa facilita los pagos en toda Europa con mayor seguridad además de ofrecer un servicio bancario adaptado a las nuevas tecnologías.

MOMENTS VITALS

Viatges
El pròxim viatge que facis serà inoblidable

Perquè només t'hauràs de preocupar d'escollir la destinació i fer la maleta. Nosaltres ens encarregarem de gestionar-te l'assegurança de viatge, una targeta, un crèdit… Tot el que necessitis.

VEURE'N MÉS
Habitatge
Casa teva, la teva il·lusió més gran

Aquella que fa temps que somies, on sempre has volgut viure i decorada al teu gust… Casa teva, amb una hipoteca ajusatada a les teves necessitats.

VEURE'N MÉS

¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

901 246 246

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

Els serveis de línies 901 i 902 tenen tarifes especials, que poden variar segons l'operador de telefonia. Aconsellem que consulti a la seva companyia telefònica les modalitats i les tarifes vigents per a les trucades a aquests números.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.