Particulars

Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Quan es cobra la comissió de reemborsament en els fons d'inversió?

La comissió de reemborsament s'aplica quan un client desfà la seva inversió, és a dir, quan reemborsa el seu fons d'inversió.

Cal tenir en compte que si el que fa el client és un traspàs entre fons d'inversió, aquesta comissió també es cobra, ja que un traspàs és bàsicament un reemborsament d'un fons i una subscripció a un altre. L'avantatge dels traspassos és que es difereix el pagament de l'impost de guanys i pèrdues patrimonials.

Alguns fons d'inversió, com per exemple els garantits, tenen finestres de liquiditat, en què els partícips poden reemborsar sense que se'ls apliqui la comissió de reemborsament. Les dates concretes d'aquestes finestres estan establertes en els fullets corresponents de cada fons d'inversió. 

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".