Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Com puc subscriure fons d’inversió?

Per operar amb fons d’inversió a través d’internet, és necessari tenir obert un Compte de Fons, en què quedaran reflectides totes les operacions de subscripció i reembossament que el partícip ordeni a les societats gestores a través d’Unicaja. 

 

Ser usuari dels serveis a distància d’Unicaja (que pots contractar en qualsevol de les nostres oficines) i tenir un Compte de Fons, et permetrà fer el següent: 

  • Subscriure un nou fons d’inversió que t’interessi mitjançant l’opció “Subscripció inicial” del menú de fons. Unicaja Banco t’ofereix la possibilitat d’estar informat de les característiques dels nostres fons mitjançant el cercador de fons i els fons recomanats o bé consultant directament el catàleg de fons.
  • Ordenar la subscripció de participacions d’un fons d’inversió de què ja siguis titular mitjançant l’opció “Subscripció” del menú de fons, és a dir, podràs ampliar el nombre de participacions que ja tens.
  • Ordenar la venda de participacions d’un fons concret que ja tinguis mitjançant l’opció “Reembossa” del menú de fons.

 

I moltes més operacions, com ara consultar la rendibilitat dels fons, anul·lar ordres, etc.

 

Si tens claus per operar a internet i ets titular d’un Compte de Fons a Unicaja Banco, pots operar còmodament amb els fons d’inversió des de casa.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.