• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Risc baix
  • Risc alt

L’indicador resumit de risc és una guia de nivell de risc d’aquest producte en comparació d’altres productes. Mostra les probabilitats que el producte perdi diners a causa de l’evolució dels mercats o perquè no és possible satisfer la prestació pactada.

CONSERVADORA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 2 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

MODERADA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 2 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

DINÀMICA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 5 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners.

AGRESSIVA: L’indicador de riscos pressuposa que mantindreu el producte durant 6 anys. El risc real pot variar considerablement en cas de sortida anticipada, de manera que és possible que recupereu menys diners

UNIVIDA AHORRO ELECCIÓN PIAS

TRANSFORMA ELS TEUS ESTALVIS EN UNA RENDA VITALÍCIA

Estalvi atractiu

Una assegurança d'estalvi (2) que et permet acumular capital de manera còmoda i flexible.

Modalitat Unit Linked

Aconsegueix rendibilitats més elevades assumint el risc de la inversió (1).

Millor fiscalitat

Transforma el capital acumulat en una renda vitalícia i no tributis pel rendiment obtingut.

Adaptada a tu

Tenim la inversió que més s’ajusta al teu moment vital i al teu horitzó temporal. Pregunta per les teves PIAS Cicle de Vida.

univida_ahorro_eleccion_pias_02

Més beneficis fiscals

Des de 50 € al mes

Amb Univida Ahorro Elección PIAS pots estalviar capital mitjançant aportacions úniques, periòdiques i/o extraordinàries des de 50 € al mes. L'objectiu és transformar el capital acumulat (mínim de 5 anys) en una renda vitalícia i obtenir un tractament fiscal més favorable.

Control de la inversió*

Pots triar entre cistelles d'inversió de més o menys risc i canviar-les per altres sempre que vulguis en funció de les teves necessitats i expectatives de rendibilitat i riscos.

Sense data de venciment

Tu tries el moment idoni per recuperar els teus estalvis de forma total o parcial* segons els teus propis interessos, tot i que l'horitzó temporal és d'almenys 5 anys. El fons acumulat és traspassable entre entitats sense tributació ni pèrdua de beneficis fiscals.

Rescat**

La disposició del rescat es realitzarà sempre a valor de mercat i l'import portarà associat la retenció a compte de l'IRPF corresponent. En cas de defunció, els beneficiaris rebran un capital addicional a l'estalviat***.


Procés de contractació

Per poder contractar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección Pias, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar l' assegurança d'estalvi Univida Ahorro Elección Pias omplint el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar