Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Quina finalitat tenen?

La finalitat principal d'el préstec hipotecari sol ser l'adquisició d'un habitatge (un immoble), encara que també pot dirigir-se a finançar la seva construcció, ampliació o rehabilitació.


L'immoble pot estar destinat a habitatge habitual, com succeeix en la majoria dels casos, o a segona residència, o bé pot tenir ús comercial: oficines, locals. El finançament també pot tenir com a finalitat l'adquisició de terrenys, promocions immobiliàries, etc.


En ocasions, els préstecs hipotecaris es concedeixen amb altres finalitats, com augmentar la disponibilitat de diners de l'sol·licitant per tal d'adquirir béns de consum, o bé per reestructurar en un únic préstec els deutes vigents d'altres préstecs anteriors.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.