Particulars

Tornar

PRÉSTEC MOTOR JOVE

PASSIÓ PER CONDUIR

Ets client i no tens claus d'accés?

Fins a 60.000 €(1)

Compta amb nosaltres per finançar el teu nou vehicle.

Fins a 8 anys per retornar-lo

Compta des de la data de primera matriculació del vehicle.

Interès fix

Un tipus d’interès sense ensurts.

Sense comissions

Préstec exempt de comissió d'obertura i estudi.

 • T.I.N.
  5,50
  %
 • T.A.E.
  5,64
  %
  TERMINI DE 5 ANYS
prestamo_motor_joven_02

CREA EL TEU PROPI CAMÍ

Procés de contractació

Per poder contractar el Préstec Motor Jove pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el Préstec Motor Jove emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d’atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions financeres

Préstec Motor Jove

 

Finalitat: Finançament de vehicle nou o de segona mà
Import: Fins a 60.000 €.
Termini:
Fins a 8 anys, comptats a partir de la data de la primera matriculació, tant vehicles nous com usats.
Garantia:
Personal del sol·licitant
Tipus nominal:
5,50%
Comissió d’obertura
: 0 %
Comissió d’estudi:
0 %

 

Concessió subjecta a criteris de l’Entitat.
TAE calculades per a un contracte celebrat el 26 de març de 2019.

 

Requisits: Domiciliació de nòmina i factura proforma del vehicle (o documentació equivalent en venda entre particulars) i còpia de la documentació d’aquest on es reculli la data de la primera matriculació.

 

Tipus nominal: 5,50%. TAE: 5,64% per a principal del préstec igual a 10.000 € a un termini de 3 anys, amb liquidació d’interessos i amortització de capital mensual, amb una quota mensual de 302,04 €, excepte l’última quota, que és de 301,91 €. Comissió d’obertura: 0%. Comissió d’estudi: 0%. Import total degut: 10.873,31 €. TAE: 5,64% per a principal del préstec igual a 30.000 € a un termini de 5 anys, amb liquidació d’interessos i amortització de capital mensual, amb una quota mensual de 573,19 €, excepte l’última quota, que és de 573,44 €. Comissió d’obertura: 0%. Comissió d’estudi: 5%. Import total degut: 34.391,65 €. Les cancel·lacions o lliuraments anticipats comporten l’aplicació de la Compensació per Reemborsament de l’1.00% sobre el capital amortitzat anticipadament, si el període fins a venciment és superior a un any, o del 0,50% si és inferior o igual a un any.  

 

Podeu contractar amb el préstec de manera combinada un producte d’assegurança, lliurement triat sobre la base de les vostres exigències i necessitats, però no és obligatori contractar l’assegurança. Per a qualsevol informació relativa a la diferència entre l’oferta conjunta i per separat dels productes als quals fa referència aquesta contractació, podeu consultar Unicaja Banco, S.A.

Assegurança de Vida vinculada a préstec, contractada amb Unicorp Vida Compañía de Seguros, a través d’Unimediación, S.L., operador de banca-assegurances vinculat, inscrit al Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances, Corredors de Reassegurances i dels seus alts càrrecs, de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (núm. inscripció OV-0010), que actua a través de la Xarxa de Distribució d’Unicaja Banco, S.A. Concertada Assegurança de R.C. conformement a la Llei 26/2006 de 17 de juliol. Disposa de capacitat financera d’acord amb la legislació vigent. Pots consultar les companyies asseguradores amb les quals Unimediación S.L. té contracte d’agència subscrit a www.unicajabanco.es/seguros.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Préstec Joven

Préstec Joven

Un préstec personal per a tu que ets jove de fins a 18.000 € amb un interès fix o variable i fins a 8 anys per retornar-lo.

Veure Préstec Joven
Hipoteques

Hipoteques

Tria la hipoteca que millor s'adapti als teus interessos i possibilitats.

VEURE HIPOTEQUES
Targeta Mastercard Crédito Joven

Targeta Mastercard Crédito Joven

Totes les prestacions d'una targeta de crèdit amb tots els privilegis d'Espacio Joven Uni. Només si tens entre 18 i 28 anys.

VEURE TARGETES MASTERCARD CRÈDIT JOVE

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".