1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, de manera que 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte vinculat al crèdit.


icono-uniseguro-agrupa

Agrupa les teves assegurances en un rebut i fes-ne el pagament mensualment.

icono-uniseguro-calendario

Divideix el pagament de les assegurances mensualment i sense cost

T.A.E. 0,00 %¹

icono-uniseguro-descuentos

A més, accedeix a descomptes i serveis especials.


Plan Uni Seguro, una cuota fija al mes por tus seguros de Unicaja Banco

Una sola quota al mes per les teves assegurances

Amb el Pla Uni Assegurança, mitjançant un crèdit sense cost (TAE 0,00 %), pots agrupar les assegurances comercialitzades per Unicaja i pagar cada mes una sola quota, sense cost addicional.

 

Per exemple, si la suma total de totes les pòlisses que pagues durant l’any és de 973,54 €, con el Pla Uni Assegurança pagaràs una quota de 81,13 €/mes durant 12 mesos. Menys de 3 €/dia².

 

Així evites haver de fer grans desemborsaments durant l’any i tens la tranquil·litat de saber què pagues mensualment.Aconsegueix el Pla Uni Assegurança a la teva oficina més properaPel fet de tenir el Pla, accedeix a descomptes i serveis especials

Amb la comoditat de pagar una sola quota cada mes per totes les teves pòlisses, amb el Pla Uni Assegurança també podràs beneficiar-te d’avantatges especials³.


Servicios Caser para los titulares del Plan Uni Seguro

Emporta’t un 6% de descompte⁴

Caser ofereix nombrosos serveis als titulars del Pla Uni Assegurança:

 • check-circle

  Accés al Programa de Fidelització de Caser⁵ com a client Plata: 6% de descompte a la prima neta del primer any en les noves contractacions d’assegurances de llar, salut, dental i cotxe (excepte remolcs i tractors), incloses al Pla Uni Assegurança; servei d’atenció telefònica exclusiva i compromís de qualitat en el servei.

 • check-circle

  Plataforma Caser+Beneficis: preus especials en serveis de salut i benestar; 50 € per bescanviar en serveis de maternitat i reproducció assistida; i 20 € per bescanviar en genètica i nutrició.

 • check-circle

  Xec Dental Caser: revisió completa, radiografia panoràmica i neteja dental. Descompte de fins a 100 € en ortodòncia i implants i de fins a 30 € en la resta de tractaments.


Servicios Unicorp Vida para los titulares del Plan Uni Seguro

10 % de descompte⁴ en les assegurances de vida i d’accidents

Unicorp Vida també ofereix una sèrie d’avantatges als clients del Pla Uni Assegurança:

 • check-circle

  Descompte del 10 % a la prima neta del primer any en les noves contractacions d’assegurances de Vida Risc Lliure i Accidents finançades al Pla Uni Assegurança.

 • check-circle

  Farmacogenètica: estudi d’ADN que permet determinar el tractament més eficaç per a pacients amb malalties greus.No t’ho pensis més: amb el Pla Uni Assegurança, t’esperen pagaments més còmodes, control de les despeses i avantatges exclusiusPreguntes freqüents sobre Pla Uni Assegurança

Qui pot contractar el Pla Uni Assegurança?

Tots aquells clients d’Unicaja que vulguin agrupar en un únic lloc les primes de les assegurances comercialitzades per Unicaja que tinguin contractades i evitar que el seu pagament es concentri en un mateix moment.

Quines assegurances puc unificar en aquest pla?

Les pòlisses comercialitzades per Unicaja i mediades a través d’Unimediación. Les pòlisses contractades en altres asseguradores no es poden incloure en aquest pla, encara que estiguin domiciliades a Unicaja.

 

Els tipus d’assegurances que es poden unificar són els següents: Unicorp Vida (accidents o vida risc), Caser (cotxes, salut, dental, multirisc llar, protecció de pagaments, mascotes, caçadors, lloguer a tot risc, decessos o accidents), Santa Lucía (decessos), Unión Duero Vida (vida risc), CCM Vida (vida risc) i/o Liberbank Vida (vida risc).

En aquest pla, puc incloure-hi assegurances contractades anteriorment?

Sí, aquest pla permet unificar en qualsevol moment i finançar tant les assegurances noves com les que ja tens contractades (sempre que estiguin comercialitzades per Unicaja i mediades a través d’Unimediación).

Per contractar aquest pla, hi ha un límit mínim i/o màxim d’assegurances per contractar?

No, amb el Pla Uni Assegurança es pot finançar des de la primera pòlissa i no té límit quant al nombre d’assegurances, sempre que la suma de l’import anual de les primes no superi l’import concedit al crèdit (màxim 4.000 euros).

Puc incloure assegurances de diverses persones?

El Pla Uni Assegurança admet com a màxim dos titulars (no cal que pertanyin a la mateixa unitat familiar).

Com i quan es paguen les pòlisses incloses al Pla Uni Assegurança?

El saldo disposat s’ha d’amortitzar com a màxim en un termini de 12 mesos. No obstant això, les assegurances de la modalitat prima única o plurianual es poden finançar en un període de fins a 36 mesos (sense superar en cap cas el nombre de mesos que queden des de la incorporació de la pòlissa al contracte fins a la finalització del període de la cobertura inicial de l’assegurança).

Com puc contractar el Pla Uni Assegurança?

Pots fer-ho a qualsevol de les oficines d’Unicaja. Omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina per sol·licitar més informació.

Té el Pla Uni Assegurança algun tipus de compromís de permanència?

Aquest pla no té associat cap compromís de permanència. El contracte és vàlid fins que alguna de les parts decideix rescindir-lo, d’acord amb les condicions generals de la pòlissa de crèdit.

Altres clients com tu també van contractar...

Fes una ullada a tot allò que Unicaja t’ofereix per a la teva tranquil·litat i la de la teva família.

Seguro de Hogar de Unicaja Banco

Assegurança de la llar

Una assegurança amb excel·lents cobertures que inclou servei de bricolatge i classes de suport escolar, entre d’altres prestacions addicionals.

Seguro de Coche de Unicaja Banco

Assegurança de Cotxe

Una pòlissa per viatjar de manera segurs. Amb un preu molt competitiu i bones cobertures. Demana pressupost des de casa teva.

Seguro de Salud de Unicaja Banco

Assegurança de salut

Professionals qualificats i clíniques de salut al teu servei. Una assegurança amb flexibilitats de pagament.¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar