1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte.

5 % de descompte a IKEA i projecte de decoració gratuït

Si tens la teva hipoteca a Unicaja Banco, tindràs el descompte.

Promoción 5% de descuento en Ikea con tu hipoteca de Unicaja Banco

COMPREM L’STRANDMON O EL PÖANG?
Amb la teva hipoteca d’Unicaja Banco gaudiràs d’un descompte del 5 % a IKEA per compres superiors a 80 €; en queden exclosos els serveis d’assessorament de decoració, muntatge, transport i instal·lació. A més, per compres superiors a 1.500 €, a banda d’aquest descompte del 5 %, tens a la teva disposició un projecte de decoració gratuït.

Si ets client i tens la teva hipoteca amb nosaltres, t'expliquem com accedir al descompte:

NECESSITO ASSEGURAR CASA MEVA

Gaudeix de la tranquil·litat que necessites per a casa teva, tant si ets propietari com inquilí.

Seguro de Hogar de Unicaja Banco

DESCOBREIX TOT EL QUE OFEREIX LA NOSTRA ASSEGURANÇA DE LA LLAR

Amb l’assegurança Llar Protecció2 d’Unicaja Banco estaràs protegit davant de qualsevol sinistre garantit que pugui passar a casa teva. Consulta les nostres fantàstiques cobertures!


Préstec Reforma¹

Dona un toc diferent a casa teva, posem a la teva disposició el finançament que necessites.

Hogar Experiencias - Reformar mi casa

T’AGRADARIA TENIR LA CUINA DELS TEUS SOMNIS?

Reforma casa teva com sempre havies somiat amb el nostre Préstec Reforma. Des d’una obra petita fins a una reforma integral. Necessitaràs un pressupost o una factura proforma per començar a tramitar-ho.


Fibra i mòbil amb descompte

Pel fet de ser client d’Unicaja Banco, estalvia amb les nostres ofertes exclusives de fibra i mòbil.

Emporta’t un 8 % de descompte per sempre

Sí, per sempre! Per ser client d’Unicaja Banco tindràs un 8 % de descompte a la teva factura. Simplement, estalvia amb Más Móvil3.

Más Móvil és una marca propera, directa i que es preocupa per oferir-te allò que realment necessites. Et diuen les coses tal com són, directes i amb naturalitat.

GAUDEIX DE LA TEVA PLAYSTATION®

Pel fet de ser client del Compte i Targeta PlayStation® d’Unicaja Banco, tindràs accés a la Zona Play amb promocions exclusives:

Hogar Experiencias - Disfruta de PlayStation

FEM UNA PARTIDA?

A la Zona Play hi podràs comprar consoles PlayStation® 5, comandaments Dualsense, jocs PS5TM i PS4TM, darrers llançaments, auriculars, cadires de gaming...

Només els clients del Compte i Targeta PlayStation® ho tenen. Fes-te’n client i gaudeix d’aquesta oferta exclusiva i moltes més.


Vols millorar la teva tarifa de gas?

Promo Naturgy  Unicaja Banco

GAUDEIX D’UN 8 % DE DESCOMPTE EN LA TARIFA DEL GAS4

Des d’Unicaja Banco, hem aconseguit que Naturgy millori la seva oferta per a clients com tu. Oferta vàlida per a noves contractacions fins a l’31 de desembre de 2022. Sense permanència.


¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

900 151 948

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.