1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte.Promoción 5% de descuento en Ikea con tu hipoteca de Unicaja Banco

Comprem l’Strandmon o el Pöang?

5 % de descompte a IKEA en compres superiors a 80 €. Amb l’assessorament gratuït d’un dissenyador d’interiors valorat en 300 € per a compres superiors a 1.500 €. Promoció exclusiva per a clients amb hipoteca, préstec o targeta de crèdit d’Unicaja Banco.

Només fins al 30 de setembre de 2023! Aquesta oferta serà vàlida en compres dutes a terme al nostre portal i a la botiga en línia IKEA.ES. Aquesta oferta no és aplicable en botiga física. Els enviaments a les Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla queden exclosos de l’oferta.


Fes de la teva llar un lloc segur

Si ets client d’Unicaja Banco, tindràs més protecció per menys diners.

A SICOR, 9,90 €¹ els sis primers mesos

A partir del setè mes, 29,90 €/mes (en lloc de 39,90 €). I a partir del primer any, 34,90 €/mes (en lloc de 39,90 €/mes).

 

● Alta i instal·lació gratuïtes. Per ser client d’Unicaja Banco, amb l’alta, incloem l'estudi de seguretat de la teva llar.

 

● Connexió 24 hores a la nostra central d’alarmes i avís immediat a la policia.


● APP per controlar la teva alarma, siguis on siguis.

Amb ADT ALERT FAMÍLIA gaudiràs de dos mesos gratis

Després pagaràs només 46 €/mes (en lloc de 58 €/mes)2. També s’inclou un detector de fum gratis (valorat en 107 €).

 

● Instal·lació valorada en 90 €, sense cap tipus de cost per a tu.


● Connexió 24 hores a la nostra central d’alarmes i avís immediat a la policia.


● Ciberseguretat inclosa: 
el servei inclou la protecció de la teva vida digital i la de la teva famíliaSeguro de Hogar de Unicaja Banco

Descobreix tot el que ofereix la nostra assegurança de la llar

Amb l’assegurança Llar Protecció3 d’Unicaja Banco estaràs protegit davant de qualsevol sinistre garantit que pugui passar a casa teva. Consulta les nostres fantàstiques cobertures!Hogar Experiencias - Reformar mi casa

T’agradaria tenir la cuina dels teus somnis?

Reforma casa teva com sempre havies somiat amb el nostre Préstec Reforma. Des d’una obra petita fins a una reforma integral. Necessitaràs un pressupost o una factura proforma per començar a tramitar-ho.


Fibra i mòbil amb descompte

Pel fet de ser client d’Unicaja Banco, estalvia amb les nostres ofertes exclusives de fibra i mòbil.

Emporta’t un 8 % de descompte per sempre

Sí, per sempre! Per ser client d’Unicaja Banco tindràs un 8 % de descompte a la teva factura. Simplement, estalvia amb Más Móvil5.

Más Móvil és una marca propera, directa i que es preocupa per oferir-te allò que realment necessites. Et diuen les coses tal com són, directes i amb naturalitat.

10 % de descompte durant 12 mesos a la teva tarifa de fibra i un mòbil GRATIS

Tindràs un 10 % de descompte a la teva factura durant els 12 primers mesos i un terminal GRATIS per ser client d’Unicaja Banco⁶.

Totes les persones que tenen ganes de canviar el món viatgen amb Yoigo.Hogar Experiencias - Disfruta de PlayStation

Fem una partida?

A la Zona Play hi podràs comprar consoles PlayStation® 5, comandaments Dualsense, jocs PS5TM i PS4TM, darrers llançaments, auriculars, cadires de gaming...


Només els clients del Compte i Targeta PlayStation® ho tenen. Fes-te’n client i gaudeix d’aquesta oferta exclusiva i moltes més.Promo Naturgy  Unicaja Banco

Gaudeix d’un 8 % de descompte en tarifa del gas⁷

Des d’Unicaja Banco, hem aconseguit que Naturgy millori la seva oferta per a clients com tu. Oferta vàlida per a noves contractacions fins al 15/04/2023. Sense permanència.


¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

900 151 948

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.