Sector agrari

Tornar

HI HA NEGOCI MÉS ENLLÀ DE LES TEVES FRONTERES

Fer el salt internacional és molt més segur si comptes amb el suport i l'orientació necessaris d'un grup d'experts que t'acompanyen durant tot el procés. Inicia el teu camí en el comerç internacional amb pas ferm.

Exportacions
Gestión exportaciones

SERVEIS I FINANÇAMENT

Servei UniCOMEX

Un servei d'assessorament en comerç exterior perquè desenvolupis amb èxit els teus projectes internacionals.

Línia de comerç exterior

Un servei amb el qual pots finançar el pagament als teus proveïdors en les teves operacions de comerç exterior, amb límit i condicions personalitzables.

¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

901 246 246

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

Els serveis de línies 901 i 902 tenen tarifes especials, que poden variar segons l'operador de telefonia. Aconsellem que consulti a la seva companyia telefònica les modalitats i les tarifes vigents per a les trucades a aquests números.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".