Tornar

HI HA NEGOCI MÉS ENLLÀ DE LES TEVES FRONTERES

Fer el salt internacional és molt més segur si comptes amb el suport i l'orientació necessaris d'un grup d'experts que t'acompanyen durant tot el procés. Inicia el teu camí en el comerç internacional amb pas ferm.

Exportacions
Gestión exportaciones

SERVEIS I FINANÇAMENT

Servei UniCOMEX

Un servei d'assessorament en comerç exterior perquè desenvolupis amb èxit els teus projectes internacionals.

Línia de comerç exterior

Un servei amb el qual pots finançar el pagament als teus proveïdors en les teves operacions de comerç exterior, amb límit i condicions personalitzables.

¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

952 076 263

També ens trobaràs

en les nostres xarxes socials

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.