Tornar

A PROP DE LES NOSTRES FAMÍLIES

No només pensem en les nostres famílies, en formem part. Ara, més que mai, creem aquesta secció #AmbLesNostresFamilies perquè puguis accedir a totes les mesures, ajudes i recomanacions que hem creat i pensat per a tu.

moratoria-consumo - alto

MORATÒRIA DE LA HIPOTECA

Des de l’inici de la crisi del coronavirus, Unicaja Banco ha ofert, entre altres mesures, les accions adoptades pel Govern per als col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat, com la moratòria del pagament de les quotes hipotecàries i de préstecs i crèdits no hipotecaris, així com la moratòria de la renda de lloguer en cas d’habitatge habitual. Així mateix, l’entitat també ha ofert la moratòria sectorial d’hipoteques i préstecs dins de l’acord sectorial aprovat per la CECA. 

 

Les sol·licituds d’aquestes moratòries de préstecs van expirar el 29 de setembre de 2020.

 

Si ja vas sol·licitar la moratòria hipotecària o la moratòria de préstecs i crèdits no hipotecaris dins del termini establert i encara tens documentació pendent de lliurar, fes clic a l’enllaç següent per enviar-nos aquests documents.

 

ACCÉS AL FORMULARI DE LLIURAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ DE MORATÒRIA HIPOTECÀRIA I PRÉSTECS I CRÈDITS NO HIPOTECARIS

 

El present formulari té com a finalitat aportar els documents necessaris per acreditar la concurrència dels requisits de situació de vulnerabilitat econòmica com a conseqüència de l’emergència sanitària ocasionada pel COVID-19, de conformitat amb el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19, i el Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s’adopten mesures urgents complementàries en l’àmbit social i econòmic per fer front al COVID-19.

 

La concessió de la moratòria implicava el teu compromís d’aportar la documentació necessària per acreditar la concurrència dels requisits de vulnerabilitat econòmica com a conseqüència de l’emergència sanitària pel COVID-19 al més aviat possible i, en tot cas, abans que hagi transcorregut un (1) mes des de la finalització de l’estat d’alarma i de les seves pròrrogues.

fraccionamiento-sin-recargo

FRACCIONAMENT SENSE RECÀRREC PER ATENDRE EL PAGAMENT D’ASSEGURANCES

T’informem que, com a titular d’una assegurança de vida o d’accidents, et volem oferir l’opció de fraccionar sense recàrrec la prima de la teva assegurança. Per informar-nos del teu nom i telèfon de contacte, envia’ns un correu electrònic a atencioncliente@unicorpvida.com o vida@duerovida.es.

 

Mesura extraordinària vigent fins al 30 de juny de 2021

home_coronavirus_volteada_1500x450px

#APROPTEU

informació relacionada

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avancem al proper 4 de juny el cobrament de la prestació per desocupació per a aquells clients que la tinguin domiciliada.

Més informació
Banca Digital

Banca Digital

#Quedatacasa i aprofita les funcionalitats i els serveis que pots utilitzar a la teva Banca Digital (web i aplicació), accessible les 24 hores, tots els dies de l’any.

Més informació
Consells per protegir-nos de ciberatacs

Consells per protegir-nos de ciberatacs

Et detallem una sèrie de consells útils per mantenir protegit el teu ordinador, tauleta o mòbil, així com les pautes que has de seguir per prevenir atacs de seguretat.

Més informació

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 952 076 263

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.