Tornar

A PROP DE LES NOSTRES FAMÍLIES

No només pensem en les nostres famílies, en formem part. Ara, més que mai, creem aquesta secció #AmbLesNostresFamilies perquè puguis accedir a totes les mesures, ajudes i recomanacions que hem creat i pensat per a tu.

moratoria-consumo - alto

MORATORIA LEGAL DE PRÉSTAMOS Y CRÉDITOS HIPOTECARIOS Y NO HIPOTECARIOS

Se informa sobre las medidas aprobadas en el  Real Decreto-ley 8/2020, del 17 de marzo de 2020, y publicado en el BOE el 18 de marzo, y en el Real Decreto-ley 11/2020de 31 de marzo, y publicado en el BOE el 1 de abril, que han sido reactivados por el Real Decreto-ley 3/2021 del 2 de febrero y publicado en el BOE el 3 de febrero, con el fin de hacer frente al impacto económico y social del COVID-19 y que recoge los requerimientos para solicitar la moratoria del pago de deuda hipotecaria y no hipotecaria.

 

Mediante el Real Decreto-ley 3/2021, por el que se adoptan medidas para la reducción de la brecha de género y otros materiales en los ámbitos de Seguridad Social y económico, se extiende el plazo de solicitud y de duración de determinadas moratorias y suspensiones, entre ellas, las establecidas en los reales decretos leyes antes referidos, cuyas solicitudes podrán presentarse hasta el 30/03/2021 (inclusive).

 

Medida extraordinaria vigente hasta el 30 de marzo de 2021

 

Más información sobre moratoria legal de préstamos y créditos hipotecarios y no hipotecarios

fraccionamiento-sin-recargo

FRACCIONAMENT SENSE RECÀRREC PER ATENDRE EL PAGAMENT D’ASSEGURANCES

T’informem que, com a titular d’una assegurança de vida o d’accidents, et volem oferir l’opció de fraccionar sense recàrrec la prima de la teva assegurança. Per informar-nos del teu nom i telèfon de contacte, envia’ns un correu electrònic a atencioncliente@unicorpvida.com o vida@duerovida.es.

 

Mesura extraordinària vigent fins al 30 de juny de 2021

home_coronavirus_volteada_1500x450px

#APROPTEU

informació relacionada

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avancem al proper 4 de juny el cobrament de la prestació per desocupació per a aquells clients que la tinguin domiciliada.

Més informació
Banca Digital

Banca Digital

#Quedatacasa i aprofita les funcionalitats i els serveis que pots utilitzar a la teva Banca Digital (web i aplicació), accessible les 24 hores, tots els dies de l’any.

Més informació
Consells per protegir-nos de ciberatacs

Consells per protegir-nos de ciberatacs

Et detallem una sèrie de consells útils per mantenir protegit el teu ordinador, tauleta o mòbil, així com les pautes que has de seguir per prevenir atacs de seguretat.

Més informació

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.