Tornar

A PROP DE LES NOSTRES FAMÍLIES

No només pensem en les nostres famílies, en formem part. Ara, més que mai, creem aquesta secció #AmbLesNostresFamilies perquè puguis accedir a totes les mesures, ajudes i recomanacions que hem creat i pensat per a tu.

moratoria-consumo - alto

MORATÒRIA DE LA HIPOTECA

Desde el comienzo de la crisis del coronavirus, Unicaja Banco ha ofrecido, entre otras medidas, acciones adoptadas por el Gobierno para los colectivos que se encontraban en situación de vulnerabilidad, como la moratoria del pago de las cuotas hipotecarias y de préstamos y créditos no hipotecarios, así como la moratoria de la renta de alquiler en caso de vivienda habitual. Asimismo, la Entidad también ha ofrecido la moratoria sectorial de hipotecas y préstamos dentro del acuerdo sectorial aprobado por CECA. 

 

Las solicitudes de estas moratorias de préstamos expiraron el 29 de septiembre de 2020.

 

Si ya solicitaste la moratoria hipotecaria o la moratoria de préstamos y créditos no hipotecarios dentro del plazo establecido y aún tienes documentación pendiente de entregar, haz click en el siguiente enlace para enviarnos esos documentos.

 

ACCESO A FORMULARIO DE ENTREGA DE DOCUMENTACIÓN MORATORIA HIPOTECARIA Y PRÉSTAMOS Y CRÉDITOS NO HIPOTECARIOS

 

El presente formulario tiene como finalidad aportar los documentos necesarios para acreditar la concurrencia de los requisitos de situación de vulnerabilidad económica a consecuencia de la emergencia sanitaria ocasionada por el COVID-19, conforme al Real Decreto-ley 8/2020, de 17 de marzo, de medidas urgentes extraordinarias para hacer frente al impacto económico y social del COVID-19, y al Real Decreto-ley 11/2020, de 31 de marzo, por el que se adoptan medidas urgentes complementarias en el ámbito social y económico para hacer frente al COVID-19.

 

La concesión de la moratoria  implicaba tu compromiso de aportar la documentación necesaria para acreditar la concurrencia de los requisitos de vulnerabilidad económica a consecuencia de la emergencia sanitaria por el COVID-19 tan pronto como fuera posible, y, en todo caso, antes de que haya transcurrido un (1) mes desde la finalización del estado de alarma y sus prórrogas.

fraccionamiento-sin-recargo

FRACCIONAMENT SENSE RECÀRREC PER ATENDRE EL PAGAMENT D’ASSEGURANCES

T’informem que, com a titular d’una assegurança de vida o d’accidents, et volem oferir l’opció de fraccionar sense recàrrec la prima de la teva assegurança. Per informar-nos del teu nom i telèfon de contacte, envia’ns un correu electrònic a atencioncliente@unicorpvida.com o vida@duerovida.es.

 

Mesura extraordinària vigent fins al 31 de desembre de 2020

home_coronavirus_volteada_1500x450px

#APROPTEU

informació relacionada

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avancem al proper 4 de juny el cobrament de la prestació per desocupació per a aquells clients que la tinguin domiciliada.

Més informació
Banca Digital

Banca Digital

#Quedatacasa i aprofita les funcionalitats i els serveis que pots utilitzar a la teva Banca Digital (web i aplicació), accessible les 24 hores, tots els dies de l’any.

Més informació
Consells per protegir-nos de ciberatacs

Consells per protegir-nos de ciberatacs

Et detallem una sèrie de consells útils per mantenir protegit el teu ordinador, tauleta o mòbil, així com les pautes que has de seguir per prevenir atacs de seguretat.

Més informació

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.