Particulars

Tornar

A PROP DE LES NOSTRES FAMÍLIES

No només pensem en les nostres famílies, en formem part. Perquè aquesta situació se supera estant tots units. Ara, més que mai, creem aquesta secció #AmbLesNostresFamilies perquè puguis accedir a totes les mesures, ajudes i recomanacions que hem creat i pensat per a tu.

moratoria-hipotecaria-02

MORATÒRIA DE LA HIPOTECA

T’ajudem i t’informem de tots els tràmits i la documentació necessaris per poder acollir-te a la moratòria hipotecària si et trobes en alguna de les situacions de vulnerabilitat econòmica com a conseqüència de l’emergència sanitària. Tots aquests tràmits i documentació estan recollits en el Reial decret llei 8/20 del 17 de març. Aquí podràs consultar la fitxa informativa en què es detallen els requisits per sol·licitar la moratòria i enviar la teva sol·licitud.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA MORATÒRIA HIPOTECÀRIA

moratoria-consumo - alto

MORATÒRIA DE PRÉSTEC I CRÈDITS NO HIPOTECARIS

Informa’t sobre tots els tràmits i la documentació recollits en el Reial Decret llei 11/20, de 31 de març, que necessitaràs per poder acollir-te a la moratòria de préstecs personals i/o de crèdit en targeta si et trobes en alguna de les situacions de vulnerabilitat econòmica com a conseqüència de l’emergència sanitària. Consulta en aquesta fitxa informativa quins requisits has de complir per sol·licitar-la i accedeix al formulari específic corresponent.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA MORATÒRIA DE PRÉSTECS I CRÈDITS NO HIPOTECARIS

moratoria-sectorial

MORATÒRIA SECTORIAL D’HIPOTEQUES I DE PRÉSTECS

Si no compleixes els requisits per a la moratòria hipotecària i no hipotecària del Reial decret llei 8/20 i 11/20, o bé si creus que no et donarà prou cobertura i necessites flexibilitat addicional per al pagament, informa’t de la Moratòria Sectorial que posem a la teva disposició. Consulta aquí les condicions per poder accedir a aquesta moratòria.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA MORATÒRIA SECTORIAL D’HIPOTEQUES I DE PRÉST

moratoria-alquiler-01

MORATÒRIA DEL LLOGUER

Informa’t sobre els termes i condicions que cal complir per poder sol·licitar la moratòria o reducció de la renda arrendatària amb nosaltres. Recorda que és necessari que el teu arrendador sigui Unicaja Banco, S.A., o Gestión de Inmuebles Adquiridos, S.L.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA MORATÒRIA DE LLOGUERS

planes-pensiones

RESCAT DE PLANS DE PENSIONS PEL COVID-19

Si ets un treballador, empresari o autònom, ets partícip d’un pla de pensions o PPA i has vist alterats els teus ingressos com a conseqüència de la crisi sanitària, t’informem dels terminis per rescatar el teu pla, de l’import màxim i dels supòsits establerts per rescatar-lo.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL RESCAT DE PLANS DE PENSIONS PEL COVID-19

fraccionamiento-sin-recargo

FRACCIONAMENT SENSE RECÀRREC PER ATENDRE EL PAGAMENT D’ASSEGURANCES

T’informem que, com a titular d’una assegurança de vida o d’accidents, et volem oferir l’opció de fraccionar sense recàrrec la prima de la teva assegurança. Per informar-nos del teu nom i telèfon de contacte, envia’ns un correu electrònic a atencioncliente@unicorpvida.com o vida@duerovida.es.

home_coronavirus_volteada_1500x450px

#APROPTEU

informació relacionada

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avançament del pagament de la prestació per desocupació

Avancem al proper 4 de maig el cobrament de la prestació per desocupació per a aquells clients que la tinguin domiciliada.

Més informació
Banca Digital

Banca Digital

#Quedatacasa i aprofita les funcionalitats i els serveis que pots utilitzar a la teva Banca Digital (web i aplicació), accessible les 24 hores, tots els dies de l’any.

Més informació
Consells per protegir-nos de ciberatacs

Consells per protegir-nos de ciberatacs

Et detallem una sèrie de consells útils per mantenir protegit el teu ordinador, tauleta o mòbil, així com les pautes que has de seguir per prevenir atacs de seguretat.

Més informació

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.