Tornar

A PROP DE LA NOSTRA GENT GRAN

Perquè ells sempre han cuidat de nosaltres, ara ens toca a nosaltres cuidar de la nostra gent gran. Aquí trobaràs informació exclusivament per a ells, amb productes i serveis que posem a la seva disposició a fi de sumar-nos a la recomanació que es quedin a casa.

abuelos-tablet -alto

AVANÇAMENT DEL PAGAMENT DE LES PENSIONS

Facilitamos el cobro de las pensiones para contribuir a proteger la salud de nuestros mayorFacilitem el cobrament de les pensions per contribuir a protegir la salut de la nostra gent gran, ja que són un grup de risc en la situació de pandèmia global del coronavirus. És per això que estem avançant el pagament de les pensions de la Seguretat Social als nostres clients. 

 

Les persones grans que vulguin cobrar la pensió poden fer-ho des del caixer automàtic. Aquesta opció ofereix més flexibilitat horària i evita la necessitat d’entrar a les oficines. A més, en aquests moments es recomana especialment el pagament amb targeta, ja que redueix les possibilitats de contagi. 

 

Et recordem que a través de la nostra Banca Digital pots consultar qualsevol moviment del teu compte, com ara l’abonament de la pensió. Perquè el nostre objectiu és que la gent gran no hagi de desplaçar-se si no és estrictament necessari.

Preguntes freqüents

Continuem treballant #APropTeu perquè estiguis segur i tranquil a casa teva i puguis fer les operacions més habituals des de la teva Banca Digital.

 

Recorda que Unicaja Banco no demana mai per telèfon ni per correu electrònic claus d’accés, números de compte o la numeració de targetes de crèdit o dèbit.

 

abuelo-nieto

ET POT INTERESSAR

exterior-oficina-Unicaja-Banco-Madrid

Mesures de suport

Posem a disposició de la nostra gent gran les mesures que estem prenent en la nostra entitat per reforçar i garantir la seguretat.

adelanto-pensiones

Guia per al reintegrament de pensions en caixer

Et facilitem una guia pas a pas per retirar la teva pensió del caixer.

exterior-oficina-unicaja-banco

Llista d’oficines obertes

Si necessites fer alguna gestió extraordinària o vols contactar amb una oficina, et facilitem la llista d’oficines operatives perquè puguis concertar una cita per telèfon.

home_coronavirus_volteada_1500x450px

#APROPTEU

informació relacionada

Banca Digital

Banca Digital

T’informem sobre com pots donar-te d’alta a la nostra Banca Digital i gaudir dels principals avantatges que ofereix.

Més informació
Retira efectivo sin tarjeta

Retira efectivo sin tarjeta

Te explicamos, en tres sencillos pasos, como enviar dinero a un cajero y retirarlo sin necesidad de tener una tarjeta.

Més informació
Consells per protegir-nos de ciberatacs

Consells per protegir-nos de ciberatacs

Et detallem una sèrie de consells útils pera mantenir protegit el teu ordinador, tauleta o mòbil, així com les pautes que has de seguir per prevenir atacs de seguretat.

Més informació

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Sol·licita una cita prèvia a la teva oficina

Si no és possible resoldre el teu dubte o gestió a través de la nostra Banca Digital, dels caixers automàtics o per telèfon, pots sol·licitar una cita prèvia a la teva oficina oberta més propera, a fi de facilitar el compliment de la distància de seguretat recomanada.

Vull sol·licitar una cita prèvia

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.