Tornar

Quins factors d’autenticació es demanaran exactament en comerços en línia?

Com a banc emissor, als clients titulars de les nostres targetes els demanarem els factors d’autenticació que els resultin més còmodes i fàcils d’utilitzar, de manera que ens ajustarem a les seves preferències pel que fa a l’ús de tecnologia i a la manera com es relacionen amb nosaltres.

 

Tanmateix, no sempre demanarem els mateixos factors d’autenticació, sinó que dependrà del dispositiu que utilitzi el client per fer la compra en línia.

 

A més, cal tenir en compte que tots els bancs de l’Espai Econòmic Europeu estem subjectes a la PSD2 i, per tant, tots hem d’implementar aquestes mesures de seguretat, però cada banc ha decidit els factors d’autenticació que demanarà als seus clients. Segons això, és possible que l’experiència de compra al teu comerç d’un mateix client sigui diferent en funció del banc que hagi emès la targeta que faci servir per pagar.

 

Torna a les preguntes freqüents sobre la PSD2 per a comerços

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.