Tornar

Es podria no aplicar l’autenticació reforçada de clients (SCA) si es decideix assumir el risc o bé si s’acorda així amb el client?

No, el Banc d’Espanya ha confirmat que caldrà aplicar l’SCA sempre, tret que l’operació n’estigui exempta (per exemple, en cas d’operacions transfrontereres de fora de la UE) o que es pugui aplicar alguna de las exempcions previstes legalment.

 

Torna a les preguntes freqüents sobre la PSD2 per a comerços

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.