Tornar

Certificat del Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació Unicaja Banco disposa d'un sistema de gestió de seguretat de la informació certificat per AENOR d'acord amb la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014.

Unicaja Banco manté des de 2007 la certificació de la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014, que regula el sistema de gestió de les bones pràctiques en seguretat de la informació per als seus serveis de Banca Electrònica, tant a través de xarxes fixes com a través de xarxes mòbils. Per aquest motiu, es converteix en una entitat que ha estat certificada per l'Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR).

 

Aquesta distinció demostra la robustesa i fiabilitat dels sistemes informàtics d'Unicaja Banco, assegurant als seus clients el nivell més elevat de seguretat en les seves operacions i transaccions.

logo_Aenor

Accessibilitat


Les pàgines del lloc web www.unicajabanco.es han estat dissenyades i revisades segons les pautes definides al document Web Content Accessibility Guidelines 1.0 (Directrius d'accessibilitat al contingut web 1.0), dictades pel grup de treball WAI que pertany al W3C. L'objectiu d'aquestes directrius és facilitar l'accés a la informació que s'ofereix des de Internet a tots els ciutadans.

 

Veure més sobre accessibilitat

Seguretat del nostre sistema

A Unicaja Banco disposem dels mitjans necessaris perquè les teves operacions i consultes tinguin el màxim nivell de seguretat.

 

Per aquest motiu, Unicaja Banco proporciona un entorn segur tant a les operacions i consultes realitzades a les seves pàgines web com als formularis que contenen dades personals disponibles en aquestes pàgines. Per comprovar que navegues a pàgines segures, l'adreça de la pàgina ha de començar per https://. Les darreres versions dels navegadors suporten aquests tipus de certificats i indiquen l'autenticitat de la pàgina web visitada.

 

A més, al costat de la figura del cadenat de seguretat, es mostra informació de la societat jurídica propietària de la pàgina web accedida (en el nostre cas UNICAJA BANCO, SA). Si cliques aquesta àrea pots obtenir informació sobre el certificat utilitzat.

 

Si per contra la barra d'adreces apareix ombrejada en color vermell, desconfia de la pàgina perquè podria ser fraudulenta.

 

Si utilitzes versions de navegadors que no suporten aquestes funcionalitats, la barra d'adreces no apareixerà ombrejada.

 

El nostre portal https://www.unicajabanco.es/ està en una zona web segura.

 

Tota la informació que s'intercanvia entre el teu ordinador i el servidor web d'Unicaja Banco es sotmet a un procés d'encriptació que impedeix que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre el client i l'entitat. Aquesta encriptació es basa en el protocol TLS i utilitza claus d'encriptació de 256 bits de longitud.

 

El servidor web Unicaja Banco ha estat certificat per DigiCert, autoritat certificadora internacional, de manera que pots tenir la garantia que realment t'has connectat amb Unicaja Banco.

 

Els servidors estan protegits per la tecnologia més avançada disponible.

Recomanacions de seguretat a Internet

Per a la teva tranquil·litat, quan naveguis per Internet, especialment a l'hora de realitzar operacions a través d'UniVía, el nostre servei de banca per Internet, et recomanem que segueixis aquests consells sobre seguretat:

Mesures de seguretat a UniVía

Avui dia, la seguretat a Internet és un objectiu primordial que requereix un esforç tant per part dels usuaris d'Internet com per part de les empreses que proporcionen serveis a través de la web.

 

Unicaja n'és conscient i ha pres totes les mesures oportunes per fer de la seva pàgina web un lloc en què es pugui navegar amb seguretat. Algunes d'aquestes mesures adoptades es resumeixen en els punts següents:

  • Allotjament en un servidor segur: tota la informació que s'intercanvia entre el teu ordinador i el servidor web es sotmet a un procés d'encriptació que impedeix que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre el client i l'entitat. Aquesta encriptació es basa en el protocol TLS i utilitza claus d'encriptació de 256 bits de longitud.
  • DNS avançat: el nostre servidor està configurat perquè els operadors de telecomunicacions puguin detectar un canvi de suplantació en nom d'Unicaja Banco.
  • Servei en contra de la pesca de credencials: el nostre servei de monitoratge permanent detecta intents de suplantació, fins i tot abans no es produeixin.

Veure més mesures de seguretat

Mesures de seguretat de les nostres targetes

A través de les diferents mesures de seguretat, treballem per protegir-vos contra el robatori, la pèrdua o l'ús no autoritzat de les vostres targetes de dèbit i crèdit.

 

Compres en comerços presencials.

 

Les nostres targetes incorporen tecnologia xip EMV amb número d'identificació personal (PIN).

 

Totes les targetes d'Unicaja Banco incorporen un xip EMV com a element de seguretat que protegeix contra el clonatge i contra el risc de frau en validar les dades del titular de la targeta de manera encriptada. D'aquesta manera, simplement hauràs de teclejar el teu PIN en utilitzar la targeta en les teves compres en comerços físics. Amb aquest procediment ja no és necessari signar el rebut en realitzar l'operació.

 

Més informació

Comunicació de frau o pèrdua de targeta

Comunicació de frau en la banca en línia

  • Si heu rebut un correu electrònic o un SMS que aparenta ser enviat per Unicaja Banco amb intenció que descarregueu programari maliciós o que reveleu informació bancària confidencial truqueu al nostre Servei d'Atenció al client* +34 952 07 62 63, reenvieur el correu a incidenciaseguridad@unicaja.es, o bé contacteu amb la vostra oficina.
  • Si heu perdut la targeta de coordenades o detecteu algun moviment sospitós en el vostre compte truqueu al +34 952 07 62 63, envieu un correu a incidenciaseguridad@unicaja.es , o bé contacteu amb la vostra oficina, perquè el bloquegem.

* horari de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 h, excepte festius nacionals.

 

Comunicació de pèrdua de targeta financera

  • Si heu perdut la vostra targeta, us l'han robat, heu detectat una operació sospitosa o que compromet la seguretat de les vostres operacions, truqueu immediatament al +34 952 07 62 60* per bloquejar la targeta d'Unicaja Banco. També pots bloquejar-la des d'UniVía o a qualsevol de les nostres oficines.

*Centre autorització de targetes i incidències en caixers. 24 hores al dia, els 365 dies de l'any.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.