Acceso seguro de Unicaja Banco

Accés mitjançant biometria (empremta digital o face id) a l’app Unicaja per augmentar la seguretat dels teus accessos i operacions.

Seguridad en Unicaja Banco

Operacions amb seguretat reforçada mitjançant l’enviament de claus SMS, notificacions a l’app i/o targeta de coordenades.

Tarjetas de Unicaja Banco

Targetes amb tecnologia xip EMV i PIN per protegir les compres i els pagaments.

Monitorización de tus operaciones en Unicaja Banco

Monitoratge continu de les operacions per prevenir el frau.


Has perdut o t’han robat la targeta?

Si has perdut la targeta, te l’han robat o has detectat una operació sospitosa o que comprometi la seguretat de les teves operacions, truca’ns immediatament per bloquejar la teva targeta d’Unicaja. També la pots bloquejar des de la Banca Digital o a qualsevol de les nostres oficines.Creus que has patit un frau?

Si creus que la seguretat dels teus comptes o targetes s’ha vist compromesa, posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 h (excepte festius nacionals) o escriu-nos.Tramitació de denúncies per frau

Posem a la teva disposició un formulari perquè ens puguis facilitar, de manera senzilla, la documentació relacionada amb la teva denúncia.Algú sap la teva clau d’accés?

Canvia-la al més aviat possible. Un cop fet el canvi, la clau anterior deixarà d’estar operativa i no es podrà utilitzar per entrar a la teva Banca Digital.
Protección online de Unicaja Banco
 • icono-check-circle-black
  Els nostres SMS no inclouen enllaços, per la qual cosa no et demanarem mai que els utilitzis per accedir a la teva Banca Digital.
 • icono-check-circle-black
  Verifica sempre que l’adreça del teu navegador és la d’Unicaja (unicajabanco.es).
 • icono-check-circle-black
  Mantingues actualitzat el teu dispositiu, utilitza antivirus i evita connectar-te des de xarxes wifi públiques.

Protección online de Unicaja Banco
 • icono-check-circle-black
  Abans d’obrir un correu electrònic, comprova l’adreça del remitent i no obris fitxers adjunts de remitents desconeguts. Els nostres correus sempre s’envien des d’adreces @unicaja.es.
 • icono-check-circle-black
  No et trucarem mai per demanar-te credencials d’accés o claus de seguretat.
 • icono-check-circle-black
  No comparteixis mai informació de la teva targeta per correu electrònic, SMS i/o missatgeria.


Usa tus tarjetas de Unicaja Banco de modo más seguro
 • icono-check-circle-black
  Assegura’t que el teu PIN no sigui un nombre fàcil d’esbrinar; no el comparteixis mai ni l’escriguis en un paper.
 • icono-check-circle-black
  Quan paguis en un establiment, manipula tu mateix la targeta, no la deixis mai en mans del personal de la caixa.
 • icono-check-circle-black
  Adapta sempre el límit de la targeta en funció de les teves necessitats i operativa.
 • icono-check-circle-black
  Si tens qualsevol sospita de frau, robatori o pèrdua, desactiva la targeta des de la teva Banca Digital o truca’ns.


Banca Digital de Unicaja Banco
 • icono-check-circle-black
  Accedeix a la teva Banca Digital només des de dispositius de confiança o des de la nostra app. Evita fer servir una xarxa wifi pública.
 • icono-check-circle-black
  Descarrega la nostra app dels mercats oficials i assegura’t que la tens actualitzada a la versió més recent.
 • icono-check-circle-black
  No desis la teva contrasenya en dispositius mòbils o ordinadors i evita fer servir la mateixa que utilitzis per a altres aplicacions.
 • icono-check-circle-black
  Revisa periòdicament els teus moviments bancaris i, si detectes algun moviment sospitós, truca’ns.


Seguretat del nostre sistema

A Unicaja disposem dels mitjans necessaris perquè les teves operacions i consultes tinguin el màxim nivell de seguretat.

 

Per aquest motiu, Unicaja proporciona un entorn segur tant a les operacions i consultes realitzades a les seves pàgines web com als formularis que contenen dades personals disponibles en aquestes pàgines. Per comprovar que navegues a pàgines segures, l'adreça de la pàgina ha de començar per https://. Les darreres versions dels navegadors suporten aquests tipus de certificats i indiquen l'autenticitat de la pàgina web visitada.

 

A més, al costat de la figura del cadenat de seguretat, es mostra informació de la societat jurídica propietària de la pàgina web accedida (en el nostre cas UNICAJA BANCO, SA). Si cliques aquesta àrea pots obtenir informació sobre el certificat utilitzat.

 

Si per contra la barra d'adreces apareix ombrejada en color vermell, desconfia de la pàgina perquè podria ser fraudulenta.

 

Si utilitzes versions de navegadors que no suporten aquestes funcionalitats, la barra d'adreces no apareixerà ombrejada.

 

El nostre portal https://www.unicajabanco.es/ està en una zona web segura.

 

Tota la informació que s'intercanvia entre el teu ordinador i el servidor web d'Unicaja es sotmet a un procés d'encriptació que impedeix que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre el client i l'entitat. Aquesta encriptació es basa en el protocol TLS i utilitza claus d'encriptació de 256 bits de longitud.

 

El servidor web Unicaja ha estat certificat per DigiCert, autoritat certificadora internacional, de manera que pots tenir la garantia que realment t'has connectat amb Unicaja.

 

Els servidors estan protegits per la tecnologia més avançada disponible.

Recomanacions de seguretat a Internet

Per a la teva tranquil·litat, quan naveguis per Internet, especialment a l'hora de realitzar operacions a través de Banca Digital, el nostre servei de banca per Internet, et recomanem que segueixis aquests consells sobre seguretat:

Mesures de seguretat a Banca Digital

Avui dia, la seguretat a Internet és un objectiu primordial que requereix un esforç tant per part dels usuaris d'Internet com per part de les empreses que proporcionen serveis a través de la web.

 

Unicaja n'és conscient i ha pres totes les mesures oportunes per fer de la seva pàgina web un lloc en què es pugui navegar amb seguretat. Algunes d'aquestes mesures adoptades es resumeixen en els punts següents:

 • Allotjament en un servidor segur: tota la informació que s'intercanvia entre el teu ordinador i el servidor web es sotmet a un procés d'encriptació que impedeix que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre el client i l'entitat. Aquesta encriptació es basa en el protocol TLS i utilitza claus d'encriptació de 256 bits de longitud.
 • DNS avançat: el nostre servidor està configurat perquè els operadors de telecomunicacions puguin detectar un canvi de suplantació en nom d'Unicaja.
 • Servei en contra de la pesca de credencials: el nostre servei de monitoratge permanent detecta intents de suplantació, fins i tot abans no es produeixin.

Veure més mesures de seguretat

Mesures de seguretat de les nostres targetes

A través de les diferents mesures de seguretat, treballem per protegir-vos contra el robatori, la pèrdua o l'ús no autoritzat de les vostres targetes de dèbit i crèdit.

 

Compres en comerços presencials.

 

Les nostres targetes incorporen tecnologia xip EMV amb número d'identificació personal (PIN).

 

Totes les targetes d'Unicaja incorporen un xip EMV com a element de seguretat que protegeix contra el clonatge i contra el risc de frau en validar les dades del titular de la targeta de manera encriptada. D'aquesta manera, simplement hauràs de teclejar el teu PIN en utilitzar la targeta en les teves compres en comerços físics. Amb aquest procediment ja no és necessari signar el rebut en realitzar l'operació.

 

Més informacióInteressant per a la teva seguretat

UNIBLOG

Com crear contrasenyes segures?

La contrasenya és la primera línia de defensa de la privadesa. Per això és important canviar-la sovint i crear contrasenyes que siguin fàcils de recordar, però que tinguin almenys lletres, números i símbols.

UNIBLOG

Llocs de venda en línia fraudulents, com identificar-los?

Per garantir que la teva experiència en línia sigui satisfactòria és molt important que aprenguis a identificar els possibles indicis d’una estafa.

UNIBLOG

Què és el carding i com protegir-nos?

El carding és l’ús fraudulent de targetes de crèdit les dades de les quals s’han obtingut per diferents vies de manera il·legítima. Segons els experts, hi ha una tendència a l’alça d’aquest tipus de frau que afecta usuaris de tots els països.


¿T'ajudem?

També al 952 076 263 o mitjançant del formulari de contacte.

El nostre horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 (excepte festius nacionals).

També posem a la teva disposició altres vies de contacte:

Tornar