Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

A Apple Pay, com puc modificar la targeta preferida?

Dins del Wallet d’Apple, podràs seleccionar la targeta desitjada i arrossegar-la fins a col·locar-la la primera, d’aquesta forma es marcarà com a targeta predeterminada per realitzar les compres.

 

Una altra opció per canviar la targeta per defecte es troba a Ajustos/Wallet i Apple Pay, en l’apartat de “Targeta per omissió”, on podràs seleccionar la targeta desitjada per fer els pagaments amb el teu dispositiu.

 

Més informació sobre Apple Pay.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.