Targeta prepagament(1)

Ideal en les seves despeses quotidianes, compra d’entrades, descàrregues de videojocs o per quan se’n vagi de campaments.

Còmoda i pràctica

La recàrrega de saldo es pot fer des de la Banca Digital, caixers i oficines, perquè no es quedi mai sense saldo en els moments que més ho necessiti.

Les seves despeses sota control

Pots saber-ne en tot moment el saldo i moviments i, a més, configurar-ne l’ús, amb l’opció fins i tot de bloquejar-la.

Targeta gratuïta

No té cost d’emissió ni de manteniment, i les recàrregues són gratuïtes sense import mínim (salvo la primera recarga que es de 10 euros).

tarjeta_teen_02

La seva independència econòmica

Perquè triïn el que volen comprar

Ja no t’aniran al darrere perquè els descarreguis el videojoc que tant els agrada, demanis una pizza o treguis l’entrada del cinema. Funciona com qualsevol targeta de dèbit en caixers i comerços.

Que portin sempre diners a sobre

Quan siguin fora de viatge, quan se’n vagin de campaments o hagin d’agafar un taxi, estaràs tranquil per si els sorgeix qualsevol despesa imprevista.

Traspaso de fondos de inversión con móvil

Com enrolar la targeta Teen al mòbil

Selecciona el dispositiu en què vols introduir la targeta per saber com pots descarregar l’aplicació i enrolar la targeta Teen al mòbil.

 

Apple Pay 

 

Samsung Pay

 

Google Pay

Procés de contractació on line

Pots aconseguir la Targeta Teen en menys temps del que trigues per llegir això. Sense moure’t de davant de l’ordinador.

 

Només necessites tenir un compte particular amb nosaltres, a més de ser usuari de la Banca Digital. Si ja ets client, però no tens un usuari de Banca Digital, t’hi pots donar d’alta ara

 

Quins passos has de seguir?

  1. Prem el botó “CONTRACTA LA TARGETA TEEN” en aquesta mateixa pàgina. Llegeix la informació i condicions del contracte (també pots descarregar-te-les) i completa les dades que et demanem.
  2. Digues-nos quin serà el compte o la targeta de la primera recàrrega i l’import d’aquesta.
  3. Signa el contracte amb la teva targeta de coordenades i amb la clau de seguretat que rebràs al mòbil.

 

Des d’aquest mateix moment podràs consultar i imprimir a través de la Banca Digital el número assignat a la Targeta Teen, així com les seves característiques, moviments i dades.

Condicions

COMISSIONS PRINCIPALS

 

Comissió de manteniment: 0,00 € anual. Targeta gratuïta sense cost d’emissió ni de manteniment.

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant targeta:

0€, per a operacions realitzades en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 

100% de la comissió per retirada d’efectiu en caixers, per a operacions a la resta de caixers nacionals, Zona Euro, Suècia i Romania. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

 

4,00% (mínim3,50€) a la resta de països.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3% Aquesta comissió es calcula sobre l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

Preguntes freqüents sobre la targeta Teen

Es pot pagar en comerços amb la targeta Teen?

La targeta Teen funciona com qualsevol targeta de dèbit, de manera que es pot utilitzar per pagar en comerços físics, retirar diners en efectiu a dèbit en qualsevol caixer d’Unicaja Banco o fer compres en línia (per exemple, descarregar aplicacions i videojocs, fer comandes de menjar a domicili…).

Puc controlar les despeses del meu fill/a?

Com que és una targeta de prepagament, les despeses estan limitades al saldo que hi hagi carregat a la targeta. En tot cas, pots consultar en qualsevol moment el saldo i els moviments a la Banca Digital, així com establir alertes gratuïtes al teu correu electrònic cada vegada que el teu fill o filla faci una compra o tregui diners.

On puc recarregar la targeta?

Pots recarregar la targeta Teen des de la Banca Digital, mitjançant l’app, en caixers automàtics o en qualsevol oficina d’Unicaja Banco.

Es pot portar la targeta al mòbil?

Sí, la targeta es pot incloure al wallet del mòbil. És compatible amb diverses tecnologies, com ara Samsung Pay, Apple Pay i Google Pay.

Es pot fer servir a l’estranger?

Sí, el menor pot utilitzar la targeta a l’estranger si així ho has establert.

Té comissions?

La targeta Teen no té comissions de cap tipus (ni d’emissió, ni de manteniment ni de recàrrega).

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari
Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.