Tornar

Targeta Teen

La seva primera targeta

¿Ets client i no tens claus d’accés?

Targeta prepagament(1)

Ideal en les seves despeses quotidianes, compra d’entrades, descàrregues de videojocs o per quan se’n vagi de campaments.

Còmoda i pràctica

La recàrrega de saldo es pot fer des de la Banca Digital, caixers i oficines, perquè no es quedi mai sense saldo en els moments que més ho necessiti.

Les seves despeses sota control

Pots saber-ne en tot moment el saldo i moviments i, a més, configurar-ne l’ús, amb l’opció fins i tot de bloquejar-la.

Targeta gratuïta

No té cost d’emissió ni de manteniment, i les recàrregues són gratuïtes sense import mínim (salvo la primera recarga que es de 10 euros).

Sorteo PS5 en Unicaja Banco

PARTICIPA EN EL SORTEIG* D’UNA PS5

Si contractes la targeta Teen d’Unicaja Banco entre el 5 d’abril i el 30 de juliol de 2021, participaràs en el sorteig de la consola d’última generació més buscada. Aprofita aquesta oportunitat per aconseguir la PS5!

Bases del sorteig d’una consola PS5

tarjeta_teen_02

La seva independència econòmica

Perquè triïn el que volen comprar

Ja no t’aniran al darrere perquè els descarreguis el videojoc que tant els agrada, demanis una pizza o treguis l’entrada del cinema. Funciona com qualsevol targeta de dèbit en caixers i comerços.

Que portin sempre diners a sobre

Quan siguin fora de viatge, quan se’n vagin de campaments o hagin d’agafar un taxi, estaràs tranquil per si els sorgeix qualsevol despesa imprevista.

Traspaso de fondos de inversión con móvil

Cómo enrolar la Tarjeta Teen en el móvil

Selecciona el dispositivo al que vas a introducir la tarjeta para conocer cómo descargar la aplicación y enrolar la tarjeta Teen en el móvil.

 

Apple Pay 

 

Samsung Pay

 

Google Pay

Procés de contractació on line

Pots aconseguir la Targeta Teen en menys temps del que trigues per llegir això. Sense moure’t de davant de l’ordinador.

 

Només necessites tenir un compte particular amb nosaltres, a més de ser usuari de la Banca Digital. Si ja ets client, però no tens un usuari de Banca Digital, t’hi pots donar d’alta ara

 

Quins passos has de seguir?

  1. Prem el botó “CONTRACTA LA TARGETA TEEN” en aquesta mateixa pàgina. Llegeix la informació i condicions del contracte (també pots descarregar-te-les) i completa les dades que et demanem.
  2. Digues-nos quin serà el compte o la targeta de la primera recàrrega i l’import d’aquesta.
  3. Signa el contracte amb la teva targeta de coordenades i amb la clau de seguretat que rebràs al mòbil.

 

Des d’aquest mateix moment podràs consultar i imprimir a través de la Banca Digital el número assignat a la Targeta Teen, així com les seves característiques, moviments i dades.

Condicions

COMISSIONS PRINCIPALS

 

Comissió de manteniment: 0,00 € anual. Targeta gratuïta sense cost d’emissió ni de manteniment.

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant targeta:

0€, per a operacions realitzades en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 

100% de la comissió per retirada d’efectiu en caixers, per a operacions a la resta de caixers nacionals, Zona Euro, Suècia i Romania. Exempt de pagament d’aquesta comissió les tres primeres operacions en determinades localitats i entitats financeres. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.

 

4,00% (mínim3,50€) a la resta de països.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3% Aquesta comissió es calcula sobre l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent.

Preguntas frecuentes Tarjeta Teen

¿ Se puede pagar en comercios con la Tarjeta Teen?

 La Tarjeta Teen funciona como cualquier tarjeta de débito, por lo que se puede pagar en comercios físicos, retirar dinero en efectivo a débito mediante tarjeta en cualquier cajero Unicaja Banco o realizar compras online (como la descarga de aplicaciones y videojuegos en el móvil o pedidos de comida a domicilio…).

¿Puedo controlar los gastos de mi hijo o hija?

Al tratarse de una tarjeta prepago, los gastos están limitados al saldo que haya cargado en la tarjeta. De todos modos, puedes consultar en cualquier momento el saldo y los movimientos en tu Banca Digital y establecer alertas gratuitas en tu email cada vez que tu hijo o hija compre o saque dinero.

¿Dónde puedo recargar la tarjeta?

Puedes recargar la Tarjeta Teen desde la Banca Digital, la App, así como en cajeros automáticos o en cualquier oficina de Unicaja Banco.

¿Se puede llevar la tarjeta en el móvil?

Sí, la tarjeta se puede incluir en el wallet del móvil. Es compatible con las distintas tecnologías como Samsung Pay, Apple Pay y Google Pay.

¿Se puede usar en el extranjero?

Sí, la tarjeta puede ser utilizada por el menor, siempre que así lo tengas establecido.

¿Tiene comisiones?

La Tarjeta Teen no tiene comisiones de ningún tipo (ni emisión, mantenimiento o recarga).

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.