Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

A partir de quin import puc obrir una assegurança infantil?

Es pot obrir una assegurança d’estalvi infantil a partir de 30 € al mes o un equivalent periòdic. A més, pots fer aportacions extraordinàries en qualsevol moment. D’aquesta manera, planificar el futur dels més petits pot estar a l’abast de totes les butxaques.

 

Consulta tota la informació sobre l’assegurança d’estalvi Univida Ahorro Infantil.til.


Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.