Tornar

Farmacogenètica

Incorporem la farmacogenètica,(1) un nou servei per a l’assegurança de vida(2) que comercialitzem, amb què, mitjançant un estudi del teu ADN, el tractament que rebràs en cas que pateixis una malaltia greu serà el més personalitzat, a fi de disminuir-ne els efectes adversos i d’aconseguir que sigui més eficaç des del primer moment.

Farmacogenetica

Cuidar-te és al nostre ADN

Farmacogenètica: disponibilitat del servei

Càncer de mama

L’estudi genètic està destinat a conèixer la resposta a medicaments antitumorals freqüentment utilitzats en el càncer de mama i a determinar-ne el risc específic de toxicitat. En cas de tenir-lo, es provarà de determinar el grau d’efectivitat del fàrmac.

Infart de miocardi i infart cerebral

El clopidogrel és, després de l’aspirina, el medicament més utilitzat en l’infart de miocardi i l’infart cerebral. La farmacogenètica permet saber en quin grau un pacient transformarà el clopidogrel i, per tant, es beneficiarà dels efectes que té.

Càncer colorectal

La farmacogenètica cerca conèixer la resposta als medicaments antitumorals freqüentment utilitzats per tractar aquesta malaltia, així com evitar els medicaments que o bé no seran d’utilitat al pacient o bé li causaran, gairebé segur, efectes adversos greus.

Epilèpsia

En el tractament de l’epilèpsia s’utilitza freqüentment un medicament anomenat fenitoïna, molt delicat perquè petites variacions en les dosis poden provocar resultats adversos. L’anàlisi genètic ens permet conèixer les variacions que determinen la metabolització del fàrmac.

Trombosi venosa profunda i tromboembolisme pulmonar

La farmacogenètica serveix per determinar el risc de patir nous episodis d’aquestes patologies i prendre mesures preventives reforçades a l’hora de prendre medicacions que augmenten el risc de trombosi o circumstàncies que n’incrementen el risc.

¿TE AYUDAMOS?

Nuestro horario de atención telefónica es

de L-S de 8:00 a 22:00 ininterrumpido.

952 076 263

También puedes llamarnos

al 900 151 948

Cajeros y oficinas

Encuentra tu cajero u oficina más cercano.

Rellena el formulario

Solicita información a través de nuestros formularios.

   

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.